Funcionament APP

Juntament amb els nostres Objectius de Desenvolupament sostenible, hem de crear una aplicació per tal d’ajudar a la nostra causa.

En què consisteix l’APP?

Aquesta aplicació té com a funció donar a l’usuari un seguit de reptes que, d’alguna o altra manera ajuden a contribuir amb l’ecosistema terrestre, tant sigui com reduïnt la contaminació que fa durant un día, com ajudar a un animal indirectament (netejant una àrea, per exemple).

Inici de l’APP

A l’inici de la nostra APP trobaràs un menú amb 3 botons, els quals tenen funcions molt senzilles i fàcilment predictibles (per exemple, un botó que et porti a la web (logo), un altre als reptes i un altre a les instruccions dintre de l’APP per si l’usuari li fa mandra llegir-se aquest text).

Part principal de l’APP

Té una interfície molt senzilla, la qual et permet, entre una gran varietat de reptes, escollir el que millor et vagi fer en aquell moment, i si el completes, el pots seleccionar. També, si completes el repte i el vols compartir, pots fer-li una fotografia i compartir-la des de l’APP directament.

Quina finalitat té l’APP?

La finalitat que li volem donar a la nostra APP és la de conscienciar a la gent, i, d’alguna manera, fer que sigui més fàcil i divertit contribuir amb l’ecosistema terrestre, que al cap i a la fi, també és el nostre voltant.

No saps com funciona l’APP ben bé encara?

Cap problema! Et deixem aquí aquest vídeo explicatiu molt senzill que et farà entendre tot el que té l’APP per oferir-te:

Vídeo gravat i fet per els integrants d’Hecisa

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà.